Ny hjemmeside

i responsive web design

• Unikt Web Design, hosting og support er inkluderet
• Ubegrænset support på både mail og telefon
• Opbygges i F.eks. Wordpress CMS
• Køb DIN hjemmeside, uden binding her
SEO optimeret opbygning og design
Responsive og SEO optimeret hjemmeside
Fra kun 2.495 kr.

Ny hjemmeside i responsive web design

Ny hjemmeside i responsive web design
Ny hjemmeside i responsive web designså kan den tilgås fra både PC, tablet og smartphone

Med en ny hjemmeside i responsive web design, giver vi dig flere kunder og en unikt designet hjemmeside. Du får SEO venlig og responsive opbygning, som optimeres til visning på bl.a. PC, Smartphone og tablets.

Vælg hjemmeside i responsive design fordi

En responsive hjemmeside tilpasser sig

Med en ny hjemmeside i responsive web design, vil din hjemmeside altid se godt ud, det er uanset om den besøges fra en tablet, pc eller smartphone.

Spar penge med ny responsive hjemmeside

Når du vælger en ny hjemmeside i responsive design, sparer du både tid og penge. Tiden sparer du da det er slut med at vedligeholde, to seperate sider (dit mobilsite) og din hjemmeside. Så med en ny hjemmeside i responsive webdesign, vil du sparer en masse vedligeholdelse og penge. Fordi du ikke skal betale og vedligeholde et mobilsite ved siden af.

Få flere kunder via. responsive hjemmeside
54 % af danskerne bruger deres smartphone eller tablets til at gå på nettet.
44% foretager kun køb hvis du har en hjemmeside i responsive design.
61% af alle der besøger din hjemmeside fra smartphone eller tablet vil forlade den igen, hvis de bliver nødt til at zoome ind og ud for at se indholdet. Derfor anbefaler vi hos DevsSolution dig at bestille en ny hjemmeside i responsive web-design.

Unikt web design

Det er vigtigt at din hjemmeside, afspejler din virksomhed, fordi den er kundernes vej til dig. Derfor er det vigtigt at hjemmesiden fremstår i et unikt design og samtidig fremhæver hvad der er unikt ved din virksomhed.

DevsSolution sikrer dig et unikt design

  • Vi har leveret mange unikke hjemmeside design
  • Vi har erfaringerne og kreative webdesignere
  • Garanti for ny hjemmeside i unikt web design
  • Garanti for at vi designer til du er tilfreds

Hos DevsSolution er vi specialister i at web designe hjemmesider, med et unikt design til både små og store virksomheder. Derfor gives der garanti for, at du får en ny hjemmeside. Med et webdesign, som skræddersyes til netop din virksomhed og dens behov. Selvfølgelig lytter vi til dine ønsker og bruger straks vores kreativitet og inspiration fra vores brede vifte af hjemmesider vi har designet.

Vores Unik Hjemmeside+ indeholder alle de nødvendige plugins, moduler m.m. for de fleste virksomheder, samtidig bliver din hjemmeside bygget i et unikt og responsive webdesign. Der er op til 30 sider, som vi i tæt samarbejde med dig udformer og opbygger. Du kan selvfølgelig altid selv oprette flere sider eller tilkøbe design af flere unikt designet sider hos os.

Ny hjemmeside i unikt web-design
Ny hjemmeside i unikt web-designHjemmeside med unikt og responsive design

Ny hjemmeside med support og SEO optimeret opbygning

Når du køber en ny hjemmeside, hos DevsSolution. Får du en SEO optimeret og responsive hjemmeside. En af vores support pakker medfølger gerne. Vores support pakker inkluderer hosting og fri support, fra 99 kr. pr. måned og uden binding.

Tilvælg support pakke til din nye hjemmeside fordi:

  • Vi hjælper med rettelser på hjemmesiden
  • Altid hjælp at hente indenfor 48 timer
  • Vi påtager alt besværet ved en hjemmeside

Du kan altid ringe eller skrive til os, så laver vi gerne opdateringer eller rettelser på din nye hjemmeside for dig.

Så kan du bruge tiden på din virksomhed og det du er god til. Så sørger DevsSolution for at, holde din nye hjemmeside kørende.

Selvfølgelig har du stadig mulighed for selv, at administrere din nye hjemmeside via. kontrolpanelet. Som vi har gjort let at benytte.

Vi har leveret responsive hjemmesider i unikt design.

Priser på ny hjemmeside

Tilvalg til din nye hjemmeside

Vi tilbyder en lang række tilvalgsprodukter til din hjemmeside. Som bl.a. SEO, Adwords, Facebook og mange flere. Alle vores ydelser kan hjælpe, din nye hjemmeside til at blive synlig på Google.
Se vores liste over ydelser og læs om hvad f.eks. SEO optimering, Google Adwords og Sociale netværk som Facebook og Google+ kan gøre for din hjemmeside.

Få et gratis tilbud på ny hjemmeside

Vi hjælper dig gratis og uforpligtende med en pris på ny hjemmeside

Ny mobilvenlig hjemmeside

  • Hjemmeside i responsive design og med Unikt webdesign. Så præsentere din hjemmeside altid virksomheden uanset om den tilgås fra en pc, tablet eller smartphone.

Du kan tilvælge f.eks. Søgemaskineoptimering eller

  • Nogle af vores andre tilvalgs produkter, f.eks. Google Adwords annoncering og optimering, Sociale medier som Facebook site. På den måde vil vores søgeoptimeret opbygning af din nye hjemmeside, komme til sin ret.
  • Få hjælp og assistance til at opdatere, opsætte eller udføre rettelser på din nye hjemmeside. Så kan du bruge tiden på din virksomhed og derved spare tid som kunne være brugt hos en af dine kunder, på den måde sparer du penge med en ny hjemmeside.


Hør mere eller få også tilbud på følgende: