Ny webshop

i responsive web design

• Unikt Web Design, hosting og support er inkluderet
• Ubegrænset support på både mail og telefon
• At eje din egen webshop, giver dig frihed
• Uanede antal gratis udvidelses moduler
• Responsive og SEO optimeret Webshop
Fra kun 4.495 kr.

Ny webshop i responsive web design

Få lavet din nye webshop, i responsive design her. Responsive og SEO venlige webshops, er en af vores spidskompetencer. En synlig webshop vil være din kontakt, med dine kunder. Derfor er det alfaomega at din nye webshop, ser godt ud uanset om dine kunder tilgår den fra en tablet, pc eller en smartphone.

I dag viser det sig at mere end 54% af, de kunder som køber i webshops kommer fra mobile enheder. En responsive webshop som på Dansk kaldes mobilvenlig webshop, er derfor afgørende for kundeoplevelsen og konverteringen fra besøg til salg. Vores erfarne og dygtige webdesignere, sikrer dig en unik, synlig og professionel webshop løsning.

Vi hjælper dig hurtigt i gang, så du får en fuldt funktionel webshop med et flot design, som vil præsenterer dine vare optimalt. Med en ny webshop i responsive web design, vil du få flere besøg og derved flere kunder i din webshop. Vi skaber et unikt design, så din nye webshop fremstår professionel og flot.

Ny webshop i tidsløst design

Vi designer dig en ny webshop, der med sit tidsløse grafiske design afspejler netop din virksomhed.

Derfor DevsSolution til dit unikke design

  • Vi lytter altid til dine ønsker
  • Dit webshop design bliver unikt
  • Du får mobil venligt design

Det kan føles svært, at få startet på en ny webshop. Måske synes du, at din nuværende webshop fra 2001 eller før, fungerer fint som den er. Der kommer jo kunder hver måned og du kan betale dine udgifter. Men tiderne skifter og et gammelt webshop design siger mere, end du måske går og aner. I dag skal der mere til at få potentielle kunder til at købe, og konkurrencen er hårdere end nogensinde.

Ny webshop inkl. professionel support

Når du køber en ny webshop hos DevsSolution, vil vi som hovedregel anbefale dig at have vores support i baghånden. Vores support pakker til webshops koster fra 145kr pr. måned uden bindinger og inkl. hosting.

Derfor en support pakke til din webshop!

  • Vi løser evt. problemer så du undgår nede tid.
  • Du kan altid få professionel assistance.
  • Vi hjælper gerne i opsætningen af din webshop.

Når det kommer til en webshop kan nedbrud eller problematikker være katastrofale, fordi sådan nedbrud resulterer i tabt omsætning i større eller mindre omfang.

DevsSolution har derfor valgt at lave prisen lidt højere på vores webshop support pakker. Til gengæld har du også garanti for hurtig support.

Vi opretter og opsætter de første produkter, kategorier og evt. sliders så du får et godt indblik i hvordan dette gøres i din nye webshop.

Webshops vi har designet til danske virksomheder

Priser på ny webshop

Gør det selv / iværksætter webshop

*Ønskes shoppen hosted andet sted, er dette muligt mod betaling af engangsbeløb på 1995,-
**Ønskes shoppen hosted andet sted, er dette muligt. mindste pris for flytning 2495,-

Unikt tilpasset webshop

OBS alle priser er ekskl. moms

Tilvalg til din nye webshop

Vi har en lange række tilvalg, der alle kan hjælpe din nye webshop med flere kunder og synlighed.
Se hvad Google Adwords og det Sociale netværk Google+ kan gøre for din webshop.

Få et gratis tilbud på ny webshop i responsive design

Vi hjælper dig uforpligtende og rådgiver dig professionelt i dit valg ny webshop løsning.

Ny mobil venlig webshop

  • Unikt webdesign af webshoppen der også bygges i responsive design, så præsentere hjemmesiden altid virksomheden ens uanset om den tilgås fra computer,tablet eller smartphone.

Du har altid mulighed for at

  • Tilvælge ekstra services til din nye webshop. F.eks Søgemaskineoptimering På den måde vil du hurtigt mærke vækst i din nye webshop.
  • Få hjælp til at holde din webshop opdateret, opsætte eller ændre på din nye webshop. Så kan du bruge tiden på din virksomhed og derved spare tid som kunne være brugt hos en af dine kunder, på den måde tjener du penge med en ny webshop.


Hvilken type shop er du interesseret i?:


Hør mere eller få også tilbud på følgende: